Ændret træningssituation

Vores træner Lasse er flyttet til Valby og er startet på uddannelse, så han har fremover kun mulighed for at træne onsdag. Samtidig har vi fået så mange nye medlemmer, at der er op til 30 spillere til træning. Vi mener, at 30 spillere er for mange til at vi kan gennemføre den træning vi gerne vil.
Derfor ændrer vi træningstiderne. Fremover vil der blive træning 1 gang om ugen for hvert medlem enten tirsdag eller onsdag 17-19 alt efter hvilken dag der passer den enkelte spiller bedst. Vi vil fra klubben side bede jer om at fortælle Lasse eller Clara hvilken dag I helst vil træne. Hvis det er ligegyldigt for jer hvilken dag, må i meget gerne tilkendegive dette, så vi har mulighed for at fordele spillerne på de 2 dage, så der er nogenlunde lige mange tirsdag og onsdag. Der vil stadigvæk være 2 trænere både tirsdag og onsdag 17-19, da Mads vil være træner tirsdag sammen med Clara.
Træning for de ældste (14-18 år) vil fremover blive onsdag 19-21.
De nye træningstider vil træde i kraft 17/9-2019.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen i Smørum bordtennisklub

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *